Po zakończeniu realizacji projektu ProBioKap zostały przygotowane i udostępnione następujące raporty i opracowania jako wskaźniki rezultatu projektu:
- zgłoszenie patntowe WO/2015/053641A1 PRO-HEALTHY FOOD PRODUCT (XII 2014)
- zgłoszenie patentowe WO/2015/053642A1 METHOD OF PRODUCING PRO-HEALTHY FOOD PRODUCT (XII 2014)
- RAPORT ProBioKap - tworzenie emulsji (format: pdf, rozmiar: 1,42 MB)(XII 2015)
- RAPORT ProBioKap - badania mikrobiologiczne (format: pdf, rozmiar: 1,00 MB) (XII 2015)
- RAPORT ProBioKap - badania jakościowe (format: pdf, rozmiar: 597 kB)(XII 2015)
- Instrukcja ProBioKap - suszenie rozpyłowe (format: pdf, rozmiar: 533 kB) (XII 2015)
- Instrukcja bułki z proszkiem ProBioKap (format: pdf, rozmiar: 1,40 MB)(XI-2015)
- Instrukcja kluski śląskie z proszkiem ProBioKap (format: pdf, rozmiar: 826 kB) (X-2015)