- + Raporty i inne opracowania (wskaźniki rezultatu)  

Po zakónczeniu realizacji projektu ProBioKap zostały przygotowane i udostępnione następujące raporty i opracowania jako wskaźniki rezultatu projektu: 

- zgłoszenie patntowe WO/2015/053641A1 PRO-HEALTHY FOOD PRODUCT (XII 2014)

- zgłoszenie patentowe WO/2015/053642A1 METHOD OF PRODUCING PRO-HEALTHY FOOD PRODUCT (XII 2014)

- RAPORT ProBioKap - tworzenie emulsji (XII 2015)

RAPORT ProBioKap - badania mikrobiologiczne (XII 2015)

RAPORT ProBioKap - badania jakościowe (XII 2015)

Instrukcja ProBioKap - suszenie rozpyłowe (XII 2015)

Instrukcja bułki z proszkiem ProBioKap (XI-2015)

Instrukcja kluski śląskie z proszkiem ProBioKap (X-2015)

 

UWAGA: w celu zapoznania się z poszczególnymi dokumentami kliknij powyżej na konkretny dokument

 

POIG 2.2 - Budowa CBIMO

polska | english

 


 

Oferta CBiMO:


Bio-
immobilizacja
Innowacyjne
opakowania
polska | english polska | english

 

 

 

 

Zobacz realizowane projekty